• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Over Christel

Over Christel

Nog wat meer informatie over wie ik ben. Ik ben getrouwd en moeder van twee studerende zonen. Inmiddels alweer 48 jaar oud en werkzaam als trainer & coach en met twee vriendinnen eigenaar van HUBBup.nl.

Na mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik vele jaren later de coach opleiding gedaan bij ICM. Deze opleiding is EQA geaccrediteerd door NOBCO & EMCC op practitionerniveau en geaccrediteerd door de ST!R. Ouder en wijzer worden was voor mij een voorwaarde om coach te worden.

Inmiddels is dit aangevuld met licentiepartnerschap van Energy Drives waarvoor ik meer dan 100 scan duidingen heb gedaan. Een prachtig instrument om te meten waar je energie van krijgt en waar je energie op verliest.

Tafelopstellingen bij Ja tegen Nu Academie heeft me veel inzicht gegeven in familieopstellingen waarbij ook het boek De Fontein een grote rol heeft gespeeld.
De Masterclass Trauma sensitieve begeleiding heeft me geleerd hoe groot de rol van een trauma kan zijn in het leven en hoe we met blokkades aan de slag kunnen gaan.
In het afgelopen jaar heb ik de leergang Deep Democracy afgesloten waarin ik geleerd heb dat ‘alles gezegd moet worden wat gezegd moet worden’ zodat je het beste besluit kunt nemen, maar het houdt zoveel meer in.

Daarnaast heb ik breed scala aan trainingen gevolgd op het gebied van sociale vaardigheden, faalangst, Transactionele analyse, eetstoornissen en weerbaarheid bij pubers. Tot slot lees ik heel graag over persoonlijke ontwikkeling.
Ik heb veel inzichten gekregen vanuit het boek Goed Voelen van Harry van de Pol & Michelle van Dusseldorp. Dit boek raad ik dan ook van harte bij je aan.

Dit alles heeft geleid tot het schrijven van deze cursus. Ik hoop dat je gaat leren dat emoties er voor je zijn, dat gevoelens je helpen in het leven en dat je werkelijk geluk ervaart in datgene wat je doet en in wie je bent als mens.

© 2022 7x Voelen - inC coaching - Powered by Maatos